Tapahtumat

Elektronisen musiikin festivaalit ovat erittäin suosittuja ympäri maailmaa. Ihmiset parveilevat valtaviin konsertteihin, kuten Ultra Music Festival, Tomorrowland, Sunburn, Stereosonic ja monia muita.

Nämä eeppiset konsertit ovat nähneet miljoonien fanien tulevan paikalla joka kerta – valtavat kaiuttimet kohoavat lavan yläpuolelle toivottaakseen väkijoukot tervetulleeksi merkittävään tapahtumaan. Tsembla tarkastelee lähemmin näitä faneille vuosittain järjestettäviä konsertteja.

Ultra Music Festival

Ultra Music Festival aloitti aikoinaan vuonna 1999 ja se on tullut yhdeksi maailman suurimmista elektronisen musiikin festivaaleista. Se järjestää tapahtumia maailmanlaajuisesti Miamista Isoon-Britanniaan, Johannesburgiin ja jopa Japaniin.

Liput tälle festivaalille saattavat olla kalliita, mutta sellaiset artistit kuten Avicii, Above & Beyond, Steve Aoki ja muut pitävät faneja viihdytettyinä, joten se on sen arvoista.

Tomorrowland festivaali

Tämän festivaalin tunnuslauseena on “Eilinen on historiaa. Tämä päivä on lahja. Huominen on mysteeri”. Vuonna 2004 oli ensimmäinen Tomorrowland-konsertti Belgiassa, ja siitä lähtien se on tuonut elektronisen musiikin ystäviä yhteen.

Tomorrowland järjesti massiivisen tapahtuman juhliessaan 10-vuotista taivaltaan, se järjestettiin vuonna 2014 ja se toi yhteen yli 400 000 fania. Kansainvälisesti tunnetut taitelijat, kuten David Guetta, Afrojack ja Armin Van Buuren ovat esiintyneet Tomorrowland-lavalla.

Sunburn festivaali

Erittäin suosittu EDM-festivaali, Sunburn, aloitti Goalla vuonna 2008. Se on sittemmin saavuttanut hämmästyttävän maineen elektronisen musiikin fanien keskuudessa Aasiassa. Vuonna 2013 yli 100 000 fania oli mukana hauskanpidossa.

Sunburnin lavalla on esiintynyt sellaisia artisteja, kuin Sasha, Paul Van Dyk ja Roger Sanchez. Jotkut katsojat ovat jopa kutsuneet sitä “moderniksi hippifestivaaliksi” – lähinnä sen tuottaman rennon ilmapiirin vuoksi.

Stereosonic festivaali

Stereosonic-festivaali on syntynyt ja kasvanut Australiassa, houkutellen ihmisiä ympäri maailmaa.  Se tarjoaa usean areenan tapahtumia tuhansille nautittavaksi poikkeuksellisella elektronisen musiikin festivaalilla. Se on toiminut aikaisemmin isäntänä upeille artisteille, kuten Paul Harris, Kaz James, Calvin Harris ja Avicii, jotka ovat olleet aikaisemmin lavalla. Stereosonic-festivaali lupaa todella olevansa mukaansatempaava kokemus kerta toisensa jälkeen.