Paras elektroninen musiikki tapahtumiin ja konsertteihin

      Comments Off on Paras elektroninen musiikki tapahtumiin ja konsertteihin

On selvää, että elektronisella musiikilla on valtava vaikutus yleisöön. Biitit ja rytmit näyttävät herättävän euforisen tunteen kuuntelijoissa. Väkijoukkojen kokoontuessa yhteen, aistit näyttävät vahvistuvan.

Siksi on tärkeää löytää paras elektroninen musiikki näille massiivisille tapahtumille ja konserteille. Muten miten hyvä elektroninen musiikki määritellään? Tsembla tutkii.

Budjetti – levyttävät artistit

Ei ole mikään salaisuus, että sekä levy-yhtiöt että tapahtumajärjestäjät käyttävät paljon rahaa levyttäviin artisteihin luodakseen parhaan sekoituksen biittejä ja rytmejä saadakseen musiikin kuulostamaan oikealta – mutta miksi heidän on käytettävä niin paljon rahaa?

Voiton ääni

Psykologit Mark Griffiths ja Jonathan Parke puhuvat ilmiöstä nimeltä “Voiton ääni”. Näyttää siltä, että on olemassa tiettyjä melodisia riffejä sekä melodioita, jotka otetaan elektronisesta musiikista ja tanssikappaleista, ja joita soitetaan silloin, kun kasinoharrastaja voittaa jättipotin.

Kolikkopelit täten todennäköisesti vahvistavat voittamisen tunnetta musiikilla, ja tämä näyttää kohottavan yksilön itsetuntoa, ja yleensä pelaajat päätyvät asettamaan suurempia panoksia.

Kaikkein suosituinta EDM-musiikkia

Suosituin EDM-musiikki näyttää olevan täydellinen yhdistelmä bassoa ja tanssia. Avicii on kiistatta yksi suosituimmista EDM-artisteista, joita maailma on koskaan nähnyt. Hänen kappaleensa “Wake Me Up” julkaistiin vuonna 2013, ja sillä on tähän mennessä yli 2 miljardia näyttökertaa.

Se on valtava osa maailman väestöstä. Verkosta löytyy monia hyviä esimerkkejä.

Mikä luonnehtii suosittua EDM-musiikkia

Miljoonat ihmiset näyttävät rakastavan EDM-musiikin tuottamia syviä ääniä. Tyylilaji näyttää kannustavan täyteen riemuun jokaisen rytmin noustessa ja laskiessa. Sadat tuhannet ihmiset, jotka osallistuvat näihin tapahtumiin, tekevät EDM:stä varmasti sukupolvensa suurimpia kilpailevia musiikkityylejä. Se on kiistatta yksi harvoista tyylilajeista, joka voi herättää tällaisen euforian satojen tuhansien ihmisten keskuudessa avoimella kentällä.